Op zoek naar uno spelen?

   
 
uno spelen
 
Uno Spelletjes spelen op Elkspel, gratis voor iedereen!
Kies een spel in de categorie Uno om deze spelen. Denk spelletjes 1249. Multiplayer spelletjes 105. Casual Multiplayer 25. Bord Kaart 10. Online Multiplayer 38. Uno 4 Colors Duo Cards Uno Uno Disco Online 2 online. Bubble Shooter Solitaire Klassiek Mahjong Connect Kris Mahjong Slither.io 10x10!
Uno spelletjes FunnyGames.be.
Het is tijd om Uno te spelen, tegen de computer of een van de vele online spelers! Lukt het jou om als eerste alle kaarten kwijt te raken en zo de wedstrijd te winnen? Vergeet niet om op tijd Uno Disco te roepen, anders moet je extra kaarten rapen!
UNO kaartspel Wikipedia.
Ook is het mogelijk om vóór de eigenlijke beurt een kaart te spelen, dit is toegestaan als er een kaart gespeeld wordt en jij hebt exact dezelfde kaart in je bezit, bijvoorbeeld speler 1 speelt een rode 3 en die heeft speler 3 ook. Als die deze sneller speelt dan speler 2 die eigenlijk aan de beurt is wordt deze en evt. iedereen ertussenin overgeslagen en is speler 4 aan de beurt. Het spel duurt gemiddeld 15 minuten. In de toernooivorm worden elke ronde de overgehouden punten bij de score van die speler opgeteld. Er wordt dan bijvoorbeeld gespeeld tot een speler 500 punten heeft, waarna de resterende spelers verdergaan. Externe link bewerken. UNO op het internet.
19 redenen waarom een spelletje UNO altijd een goed idee is.
UNO staat voor ongelooflijk veel spanning, variatie en vooral veel ambiance voor groot en klein. Het is echt een superverslavend spel dat je uren aan een stuk kan spelen. Met vrienden of met je kleine neefjes, UNO is altijd een goed idee, en wel om deze 19 redenen.
Uno PatienceSpelen.nl.
Het klassieke Uno spel. Speel het spel tegen 3 computertegenstanders. Probeer als eerste van al je kaarten af te komen. Om te spelen moet je dezelfde kleur of hetzelfde getal als de open kaart spelen. Vergeet niet om Uno te zeggen bij je laatste kaart.
bol.com Uno Kaartspel, Mattel Speelgoed.
Het fijne is dat je het overal mee naartoe kunt nemen, naar familie en vrienden, op vakantie, noem maar op! Dus wil je veel lachen en een heerlijk spel spelen, koop dan ZEKER het kaartspel UNO! Vond je dit een nuttige review?
Speluitleg Uno Spelregels Uno.
show all 18. Uno is een kaartspel waarbij het de bedoeling is om als eerste 500 punten te verdienen. Punnen worden verdient door als eerste 7 kaarten uit te spelen. Het spel is gemaakt voor kinderen vanaf 7 jaar en voor 2 tot 10 spelers.
ZanziLAN Uno.
Je mag er ook voor kiezen om een speelbare kaart niet te spelen. Je moet dan wel een kaart van de stok nemen. Als de gepakte kaart kan worden gespeeld mag je dat in dezelfde beurt doen, maar je mag in die berut dan geen andere kaart meer neerleggen. Als er een actiekaart gespeeld wordt 2 4 mag de volgende speler indien hij dezelfde actiekaart heeft deze instant op de andere kaart leggen en telt voor de volgende speler de optelsom van de 2 kaarten bv: als speler A een 2 kaart legt en speler B legt daar ook een 2 kaart op dan moet Speler C indien hij geen 2 kaart heeft 4 kaarten bijnemen uit de stock. Wanneer je op 1 kaart zit moet je UNO!
Speel Uno online!
Speel het spel uno nu. Het is een soort pesten maar je speelt het kaartspel met aparte kaarten waarmee je alleen uno kan spelen. Gebruik de muis. 7.8 / 10. Help Disclaimer Cookies Link naar ons. XML Sitemap RSS Feed.
UNO Gratis Online Spelle.be.
Het klassieke kaartspel in digitaal formaat. Speel tegen twee slimme tegenstanders en vergeet geen UNO te roepen als je nog maar een kaart over hebt. Er worden drie rondes gespeeld. Kun jij ze alle drie winnen? Speel het spel UNO met je muis.
Uno Online Spelletjes, games en spellen Gratis op Spele.be!
Bord Kaart Multiplayer. Terug naar spel. Speel het bekende kaartspel op de computer met Uno Online! Je moet proberen als eerste je kaarten kwijt te raken door ze op de stapel te leggen. De kaart moet dezelfde kleur of hetzelfde cijfer hebben.
Uno Goedkope Uno spellen Goedkope Uno online kopen.
Wanneer een speler nog maar 1 kaart over heeft moet hij UNO roepen, hiermee waarschuwt diegene de tegenstanders. Een speler moet altijd kleur bekennen als hij oplegd of hij moet het gelijke cijfer spelen, anders moet hij pakken van de stapel.

Contacteer ons