Meer resultaten voor spelletjesplein

   
 
spelletjesplein
 
Your browser does not support JavaScript.
spelletjesplein St. Bernardus.
Home Websites groep 3 en 4 spelletjesplein. Voorleeswedstrijd groep 7. Samen op weg naar 1 kindcentrum. Einde Nationale Voorleesdagen. Spelinloop groepen 1/2. Bekijk volledige agenda. Seizoensfruit is een duurzame keuze, maar ook kiwis uit Italiƫ en frambozen uit Spanje zijn deze maand klimaatvriendelijk.
Sinterklaas spelletjes op Spelletjesplein Onderwijsnieuwsdienst.
Onderwijs Nieuws Dienst. Adverteren op OND Plaats een bericht Een vaste aanbieder worden Over OND Wat is RSS Contact. Embed op website Toevoegen aan favorieten. Sinterklaas spelletjes op Spelletjesplein. Een nieuw plein op Spelletjesplein met veel educatieve spelletjes met Sinterklaas en Zwarte Piet.
Spelletjesplein.
Welkom bij Spelletjesplein. Dit is het spelletjesplein waar je heel veel verschillende spelletjes spelen kan. Het is een erg leuke spellensite waar je veel plezier kunt beleven. Ieder spel is weer uniek en ook erg spannend om te spelen bij Spelletjesplein.
Spelletjesplein Websites.
Spelletjes voor kinderen zijn er genoeg op het internet, maar wanneer u op zoek bent naar spelletjes met een educatief karakter, dan is dat voor veel mensen toch een heel gezoek. Spelletjesplein biedt u een overzicht met online spelletjes met meestal een educatief element.
Spelletjesplein Welkom op Spelletjesplein.nl Ellis in WonderlandEllis in Wonderland.
Een portal met een grote verzameling educatieve spellen. De spellen zijn allemaal met name simpel om te spelen. Hoog educatief gehalte, minder fun. Dit spel is een van mijn favorieten: bouwen. about play, educational. No Responses to Spelletjesplein Welkom op Spelletjesplein.nl.
Vuurjongen en Watermeisje spelletjes FunnyGames.nl.
Je vindt hier maar liefst 4 verschillende Vuurjongen en Watermeisje spelletjes, zoals bijvoorbeeld Vuurjongen en Watermeisje 4 Vuurjongen en Watermeisje 2. In deze platform puzzelspelletjes moeten Fireboy en Watergirl elkaar helpen om het einde van de levels en de diamenten te vinden!
Bron: Spelletjesplein Reisgids Digitaal Leermateriaal.
Spelletjes voor kinderen zijn er genoeg op het internet, maar wanneer je op zoek bent naar spelletjes met een educatief karakter, dan is dat voor veel mensen toch een heel gezoek. Spelletjesplein biedt een overzicht met online spelletjes met meestal een educatief element.
Adverteren op spelletjesplein.nl?
Adverteren op spelletjesplein.nl. Spelletjes voor kinderen zijn er genoeg op het internet, maar wanneer je op zoek bent naar spelletjes met een educatief karakter, dan is dat voor veel mensen toch een heel gezoek. Met Spelletjesplein biedt POLS Netwerk je een overzicht met online spelletjes met meestal een educatief element. Deze spelletjes zijn geen eigendom van Spelletjesplein.
Spelletjesplein Gratis spelletjes: rekenspelletjes, topospelletjes en meer leerspellen!
Klik of tik op de tafels die je wilt oefenen en klik buiten de box. Verbind de antwoorden van de tafels met een lijntje. Let's' play darts! Haal nul punten 5/6/7/8. Speel samen of alleen darts. Over Pols Netwerk. Leerkrachten en ouders op Spelletjesplein. Spelletjesplein is onderdeel van Pols Netwerk.
Rekenspelletjes voor groep 34567, en 8!
Of je nu in groep 3 zit of in groep 8, hier kun je heerlijk oefenen met veel verschillende rekenspelletjes! Wat de rekenspelletjes van rekenspelletjes.nu extra leuk maakt is dat er meerdere spelers in 1 spel mee kunnen doen. Je kunt dus tegen elkaar spelen.
Spelletjesplein.nl vernieuwd ICTnieuws.
9 maart 2007. Onlangs ging de nieuwe versie van Spelletjesplein.nl online. Hier wordt een grote verzameling online spelletjes geboden, die meestal een educatief karakter hebben. De spelletjes staan geordend op vakgebied of onderwerp. De site richt zich voornamelijk op leerlingen PO.

Contacteer ons