Resultaten voor hartenjagen

   
 
hartenjagen
 
Hartenjagen op Patience SPEL.net.
Snel Kaartspel is een solitair kaartspel waar je zo snel mogelijk van je speelkaarten af moet komen! Hartenjagen, Harten jagen, kaartspellen online, Kaartspelletjes, Nederlands Hartenjagen, Gratis kaartspel. Speel meer spellen op: Bubble Shooter Mahjong Spelen. Patience Spel Speel online patience spellen op PatienceSpel.net meer informatie.
Hartenjagen Harten7 Gratis online kaartspellen van hartenjagen tot freecell en vele andere!
Alle spellen Patience Poker Blackjack Gokkast Hartenjagen Rummy Diverse. Nieuwste Oudste Best gewaardeerd Meest gespeeld Topscore ingeschakeld A-Z Z-A. Probeer zo weinig mogelijk punten te verzamelen. Hartenjagen op zijn best! Met z'n' vieren spelen te gelijk spelen en pas op voor d.
Hartenjagen SpellenSite.nl.
Match 3 Spellen. Herstart Volledig scherm Hartenjagen. Nederlands hartenjagen tegen de computer. Lees hier de spelregels. Klik om dit spel toe te voegen aan je favorieten. Huidige beoordeling: 3.6 op basis van 40 stemmen. Dit spel is 4161062, keer gespeeld.
Hartenjagen Speel je favoriete spel op Zylom!
Het doel van het spel is afhankelijk van de variant die je kiest om te spelen. Bij Amerikaans Hartenjagen dien je te voorkomen dat je strafpunten krijgt, en bij Nederlands Hartenjagen dien je, nadat iemand het puntenmaximum bereikt heeft, juist punten te halen om op nul te eindigen.
Hartenjagen 2 Spelletjes, games en spellen Gratis op Spele.be!
Terug naar spel. Hartenjagen is een leuk kaartspel voor vier spelers. Probeer elke beurt zo te spelen dat je tegenstanders de rondes met de strafkaarten winnen. De Schoppenvrouw is 13 punten waard, en alle harten kaarten per stuk 1 strafpunt.
Hartenjagen Gratis Online Spelle.be.
Totaal 71 stemmen. 76.06% vind het spel leuk. Hartenjagen, eens wat anders dan een Patience spel. Speel nederlands hartenjagen tegen de computer. Bij Nederlands hartenjagen zijn alle harten 1 strafpunt. Verder is de schoppenvrouw 5 strafpunten en de klaverenboer 2 strafpunten.
Hartenjagen Gratis online spelletjes op gamegame de leukste site van Belgie!
Copyright gamegame.be 2010-2018 Gratis online spelletjes. en games op gamegame.be De beste en leukste game website van Belgie. Met spellen zoals tetris of kaarten maar ook mahjong en hartenjagen en niet te vergeten pool en pacman of barbie en oorlogs games.
Hartenjagen Download je Gratis voor Windows.
Niet getreurd je kunt het spelletje gewoon spelen want op Downloaden.nl download je gewoon een gratis versie van Hartenjagen. Qua grafische vormgeving is deze versie van Hartenjagen niet om je vingers van af te likken, maar dat hoeft ook niet.
Hartenjagen PatienceSpelen.nl.
Herstart Volledig scherm Hartenjagen. Nederlands hartenjagen voor tablet en mobiel. Van elke kleur doen alleen de 7, 8, 9, 10, Boer, Vrouw, Heer en Aas mee. Bij hartenjagen zijn alle harten 1 strafpunt waard. Verder is de schoppenvrouw 5 strafpunten en de klaverenboer 2 strafpunten.
Hartenjagen Denk spelletjes Elk spel.
Solitaire Klassiek Spider Solitaire Solitaire Quest Pyramid Solitaire Klassiek Pasen Tingly Patience Gin Rummy Classic Blackjack Mahjong Connect Golden Spider Solitaire Patience Free Cell Solitaire Cafe Solitaire Meester Solitaire Solitaire 2 Liefdes Tester Solitaire op de Golfbaan Halve Maan Patience 2 Classic Mahjong Advertentie. 4.5 / 5 112 stemmen. Beschrijving Speel nu hartenjagen!
Hartenjagen Wikipedia.
Het is een spel voor meestal vier personen, maar er bestaan ook versies voor meer of minder spelers. In Nederland zijn vooral Amerikaans hartenjagen en Nederlands hartenjagen bekend. Amerikaans hartenjagen, ook wel Black Lady genoemd, is tegenwoordig vooral bekend van het hartenjagen computerspel in Windows.
Hartenjagen kopen Microsoft Store nl-BE.
Hartenjagen is een kaartspel met slagen waarbij spelers de laagst mogelijke score proberen te halen door alle harten en in het bijzonder de Schoppenvrouw te ontwijken. Deze Deluxe-versie beschikt over geweldige besturing en prachtige graphics, heeft spelniveaus voor de AI-spelers en twee extra speltypen: Hooligans en Omnibus.

Contacteer ons