Op zoek naar Dammen Online?

   
 
Dammen Online
 
Dammen Spelletjes, games en spellen Gratis op Spele.be!
Master Checkers Master Checkers Master Checkers is working on its moves, online for free today! Klassieke Dambord Klassieke Dambord Eindelijk een leuk damspel wat je zo kunt spelen. Fun Dammen Fun Dammen Speel dammen tegen de computer of tegen een vriend of vriendin.
Gratis Damspel Speel Dammen Online.
Dammen is een twee speler spel, waar de ene speler wit is en de andere speler rood. Doel van het spel is om de stukken van de andere speler te pakken of het onmogelijk te maken voor de tegenstander om te bewegen. Zoek meer hulp.: Speel online tegen anderen.
Dammen tegen de computer.
Rood is speler Blauw is de computer. Klik op een rood stuk, en dan op het vak waarheen hij moet. Fouten of opmerkingen melden kan onderaan deze pagina. Lees ook deze disclaimer. Zijn er nieuwe berekeningen die je zou willen zien in deze categorie?
DAMMEN ONLINE Online Speel Gratis Dammen Online op Poki.be!
In onze damspellen kun je dammen tegen een vriend of online tegen de computer. We hebben voor de afwisseling allerlei verschillende omgevingen, zodat je bijvoorbeeld ook in de ruimte kunt spelen. Met je muis en/of toetsenbord kun je de stukken bewegen.
PlayOK Dammen Online 8x Spelen Gratis.
dammen 8x multiplayer, 100% gratis. dammen online, dammen op internet. Verschillende opties: Live tegenstanders, van over de hele wereld, verschillende speelkamers, score lijsten, bijhouden van spel historie, gebruikers profielen, contact lijsten maken, prive berichten sturen, high scores en ondersteuning voor mobiel gebruik.
Dammen tegen de computer.
Live spelers online. Ga je gang en speel een potje dammen tegen de computer. Voordat je een partij begint kun je aan de linkerkant het niveau instellen. Als je de optie automatisch aanpassen hebt aangevinkt past de computer aan het einde van de partij het niveau aan aan je speelsterkte.
Online Dammen Dammen tegen computer doe je hier.
3 in 1 dammen laat je dammen tegen computer op verschillende manieren en moeilijkheidsgraad. Speel standaard dammen, giveaway of extreem dammen tegen de tijd Spelen. Colonize me Extreem dammen. Als gewoon online dammen je te eentonig lijkt probeer het dan eens met deze speciale versie.
Dammen spelletjes Dammen spel Spelletjes.nl.
9552 keer gespeeld. Drie varianten op dammen in een spel. 8777 keer gespeeld. Speel dammen tegen de computer of tegen een vriend of vriendin. 16404 keer gespeeld. Speel tegen de computer of neem het op tegen een vriend in deze online versie van het klassieke bordspel.
Dammen spelletjes.
Denk Spellen 63, Speel dammen tegen de computer of tegen een vriend of vriendin. Denk Spellen 62, Drie varianten op dammen in één spel, dat is leuk! Denk Spellen 59, Vernietig de damstenen van je tegenstander in dit speciale damspel!
Dammen spelletjes FunnyGames.be.
Op FunnyGames.be vind je de leukste verzameling Dammen spelletjes! Je vindt hier maar liefst 8 verschillende Dammen spelletjes, zoals bijvoorbeeld 3 in one Checkers Checkers Fun. Sla alle damschijven van de tegenstander om deze damspelletjes te winnen! Gratis online spelletjes voor jong en oud!

Contacteer ons